Årets gala

Årets gala i Diversity Index Awards 2023

Den 18 januari 2024 arrangeras den årliga galan för Diversity Index Awards på anrika Malmö Rådhus. Vid galan uppmärksammas olika personers och organisationers insatser för att öka mångfalden, inkluderingen och jämlikheten i samhället. Finalisterna [gör klickbar, länka till ny sida ’Finalister’] för 2023-års Diversity Index Awards presenteras under kvällen och kulminerar i att vinnarna inom prisets åtta kategorier koras.

Galan är ett mycket uppskattat tillfälle då människor från olika bakgrunder och platser träffas för att utbyta erfarenheter och hylla de goda insatser som sker varje år i Sverige. Gemensamt vill de alla se ett samhälle där arbetet för mångfald, inkludering och jämställdhet syns, hörs och uppskattas ännu mer.

Under kvällen bjuds galagästerna på mat, dryck, underhållning och härligt mingel med representanter från näringslivet, årets finalister, jurymedlemmar, föreningens partners, akademin, NGO:s, utländska ambassadörer, Malmö stads borgmästare och Skånes landshövding.

Inbjudan till galan är personlig.

Praktisk information kring galan

KOMMER DU MED TÅG? Gå av på Malmö Centralstation och gå ut genom huvudentrén som tar dig ut till alla de gröna stadsbussarnas hållplatser. Gå sedan över Mälarbron, korsta Norra Vallgatan och fortsätt sedan längs med Hamngatan till du når Stortorget. Malmö Rådhus har du till vänster.

KOMMER DU MED FLYG TILL STURUP? Ta flygbussen med riktning mot Malmö. Gå sedan av på Malmö Central station och följ samma beskrivning som om du kommit med tåg.

KOMMER DU MED FLYG TILL KÖPENHAMN? När du kommer ut från bagageområdet och passerat igenom ankomstporten, fortsätt hela vägen ner i salen till du ser skyltar om tåg mot Malmö. Köp en biljett till Malmö Centralstation. Följ skyltarna och följ rulltrappan neråt till tågperrongen. Tåget tar dig sedan över bron och är totalt tre stopp innan du går av på Malmö Centralstation. Följ sedan samma beskrivning som när du kommer med tåg.

KOMMER DU MED TAXI? Be om att bli körd till Malmö Rådhus eller Stortorget i Malmö.

KOMMER DU MED BIL? Stortorget ligger i centrala Malmö och det kan därför vara svårt att hitta parkering. Men det finns flera parkeringshus i närheten, välj förslagsvis P-hus Bagers plats som ligger cirka 5 minuter från Malmö Rådhus.

ÄR DU FINALIST? Kontakta gärna styrelsens representant Yacir Chelbat-Persson om du har ytterligare frågor.

Hitta till Malmö Rådhus